Avoin koulutus: TAMPERE 26.–27.2.2016

Aggression Replacement Training® – JOHDATUS RYHMÄN OHJAAMISEEN (2,5 pv)

Avoin koulutus: 26.-27.2.2016 TAMPERE

Aggression Replacement Training® (ART) on ryhmämuotoinen, oppimisteoreettista viitekehystä noudattava  interventio, joka on kehitetty epäsosiaalisesti käyttäytyvien nuorten auttamiseksi. Se koostuu säännöllisistä ryhmätapaamisista, joissa nuoret aikuisen johdolla opettelevat ja harjoittelevat sosiaalisia taitoja, vihan hallintaa ja moraalista päättelyä, joiden avulla tehdä valintoja ja toimia ristiriitatilanteissa ilman väkivaltaa.  Johdatus ryhmän ohjaamiseen -koulutus painottuu käytännön ryhmänohjausharjoituksiin: sen aikana osallistujat harjoittelevat itse ART-sessioiden ohjaamista. Lisäksi kaikille osallistujille jaetaan ART:n perusteos. Sen tuella osallistujilla on valmius aloittaa ART:n käyttö omassa työssään.

Koulutuksen kesto on kaksi ja puoli päivää: ensin kaksi peräkkäistä päivää, ja puolikas päivä noin kuuden kuukauden kuluttua (aika sovitaan ensimmäisten päivien aikana). Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä. Tämä mahdollistaa parhaiten konkreettisesti menetelmän oppimisen. Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Suomen ART ry ilmoittaa koulutuksen mahdollisesta peruuntumisesta 4 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Suosittelemme, että koulutukseen osallistutaan työparin kanssa (tai useampi työntekijä samasta työpaikasta). Kurssin hinta erikseen tilattuna on 4500€  (alv 0%), jolloin tilaaja järjestää tilat, rekrytoi osallistujat (max 10 henkilöä) ja toimittaa päiviin aamu- ja iltapäiväkahvit. Avoimien koulutusten hinta on 450€/hlö, yhdistyksen jäseniltä 400€/hlö. Tällöin yhdistys toteuttaa koulutuksen kokonaisuudessaan. Hinta sisältää lähiopetuksen, kurssimateriaalin, suomenkielisen ART:n perusteoksen, noin puolen vuoden jälkeen toteutettavan puolen päivän mittaisen seurantapäivän, ja todistuksen koulutuksesta.

Ilmoittautumiset koulutukseen sähköpostitse osoitteeseen: info[at]suomenart.com