Koulutus: Family TIES, Helsinki 8.4.2016. PERUUTETTU

Family TIES® –  (Training In Essential Skills),  JOHDATUS FamilyTIES menetelmään (1,5 pv )
Helsinki 8.4.2016.
Puolen päivän mittainen seurantapäivä sovitaan koulutuksessa osallistujien kesken.
Koulutukseen ilmoittautumiset osoitteeseen info[at]suomenart.com

TÄMÄ KOULUTUS ON PERUUTETTU

Tämä workshop on johdatus perheille suunnattuun ryhmämuotoiseen menetelmään, joka on kehitetty vahvistamaan ja tukemaan ART- ryhmissä opittujen taitojen siirtymistä nuorten ja perheen arkeen. Tutkimusten mukaan tulokset paranevat, kun nuoren perhe otetaan mukaan interventioon. Workshop sisältää yhden lähiopetuspäivän ja yhden myöhemmin tapahtuva menetelmämentorointitapaamisen, puolipäivää, ajankohta sovitaan koulutuksessa koulutettavien kesken.

Koulutuksessa tutustutaan Family TIES (Training In Essential Skills –menetelmään teoriassa ja käytännössä. Opetus perustuu pitkälti toiminnalliseen oppimiseen ja koulutus antaa valmiudet aloittaa ART-ryhmän tueksi, rinnalla kulkeva nuoren vanhemmille ja läheisille suunnattu 11 tapaamiskerran Family TIES (Training In Essential Skills) ryhmämenetelmä. Koulutuksessa osallistujat suunnittelevat oman perheryhmän käynnistämisen.

Edellytys FamilyTies-koulutusosioon osallistumisesta on, että osallistujalla on ART-workshop tai ohjaajakoulutus suoritettuna. Aiempi perehtyneisyys ART – menetelmään on välttämätöntä, koska
opettelun painopiste on ART – menetelmää täydentävässä kokonaisuuksissa. Suosittelemme, että koulutukseen osallistutaan työparin kanssa (tai useampi työntekijä samasta työpaikasta). Kurssi toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Ja yhdelle kurssille osallistua otetaan enintään 16 henkilöä.Kurssin hinta erikseen tilattuna 8200€ (alv 0%), jolloin tilaaja järjestää tilat, rekrytoi osallistujat (max 16 henkilöä) ja toimittaa päiviin aamu- ja iltapäiväkahvit. Avoimien koulutusten hinta on 370€/hlö. Hinta sisältää kurssimateriaalin ja suomenkielisen FamilyTies – menetelmä harjoituskirjan, jossa ryhmäkerrat esitellään selkeästi.